شرکت بازرگانی تیناکم محصول آمونیوم کلراید یا نشادر را از کشور چین با برند تیانجین وارد می نماید. شما
مشتریان گرامی میتوانید این محصول را در کیسه های زرد رنگ 25 کیلو گرمی در
دو گرید صنعتی و باتری گرید با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به دلیل
واردات مستقیم از ماخریداری نمایید. جهت کسب اطلاعات در مورد این محصول و
خرید نشادر با تلفنهای شرکت تماس حاصل فرمائید.
آمونیوم کلرید یک ترکیب شیمیایی با فرمول NH4Cl و
نمک بلوری و سفید است که بسیار محلول در آب است. از نظر ظاهری این ماده به
صورت نمکی سفید رنگ و فاقد بوی خاصی است. این ماده معدنی معمولا در اثر
سوختن زغال سنگ کیسه از تراکم گازهای زغال سنگ مشتق شده تشکیل شده است. این
ماده در اطراف برخی از انواع دریچه های آتشفشانی یافت میشود. آمونیوم
کلراید عمدتا به عنوان کود و یک طعم دهنده در برخی از انواع ریشه شیرین
بیان استفاده می شود. این محصول از واکنش اسید هیدروکلریک و آمونیاک ایجاد
می شود.
بیشترین کاربرد نشادر در تولید کود های شیمیایی حاوی نیتروژن است. دیگر
کاربرد نشادر در تولید دود سفید می باشد. همچنین در صنعت نساجی و چرم در
رنگرزی استفاده می شود. آمونیوم کلرید در آتش بازی در قرن 18 مورد استفاده
قرار گرفت اما توسط مواد شیمیایی امن تر و کمتر جاذب رطوبت جایگزین شد.
هدف خود را برای ارائه یک اهدا کننده کلر به منظور افزایش رنگ های سبز و
آبی از یونهای مس در شعله آتش بود. در چندین کشور، کلرید آمونیوم به عنوان
افزودنی غذایی تحت شماره E510، معمولا به عنوان یک ماده غذایی مخمر در
نانوایی استفاده می شود. این مکمل خوراک برای دام ها و یک عنصر در رسانه و
تغذیه مخمرها و بسیاری از میکروارگانیسم ها است. نشادر باتری کرید به عنوان
الکترولیت در باتری روی کربن استفاده می شود. سایر کاربردها عبارتند از در
شامپو مو، و در محصولات تمیز کننده. در شامپو مو، آن را به عنوان یک عامل
ضخیم در سیستم های سورفاکتانت بر مبنای آمونیوم مانند آمونیوم لوریل
استفاده می شود.
published by کاربر مهمان (تایید نشده) on یکشنبه, 02/19/2017 - 15:15
جهت کسب اطلاعات در مورد این محصول و خرید رنگ کارامل با تلفنهای شرکت تماس حاصل فرمائید.یکی
از انواع رنگهای خوراکی که بدلیل رنگ و طعم خاص خود کاربرد زیادی در
صنایع غذایی دارد کارامل میباشد. کارامل با داشتن رنگ از محدوده زرد کمرنگ
تا قهوهای سوخته میتواند در 80 درصد انواع خوراکیها بکار رود.رنگ
کارامل نهتنها به مواد غذایی رنگ و طعم مطلوبی میدهد بلکه میتواند در
صنایع غذایی به حذف یا مخفی کردن بعضی عوارض نامطلوب کمک کند. رنگ کارامل دارای چهار کلاس مختلف است که هر کدام کاربرد متفاوت دارد :
نوع اول یا کارامل ساده از فرایند حرارت دادن کربوهیدراتها با یا بدون
حضور اسید و بازها بدست میآید. E 150 A
Class I
نوع دوم یا کارامل سولفیتی از فرایند حرارت دادن کربوهیدراتها با یا بدون
حضور اسید و بازها و در حضور سولفیت بدست میآید. E 150 B Class II
نوع سوم یا کارامل آمونیاکی از فرایند حرارت دادن کربوهیدراتها با یا بدون
حضور اسید و بازها و در حضور ترکیبات آمونیوم بدست میآید. E 150 C Class
III
نوع چهارم یا کارامل آمونیاکی سولفیتی از فرایند حرارت دادن کربوهیدراتها
با یا بدون حضور اسید و بازها و در حضور ترکیبات آمونیوم و سولفیت بدست
میآید. E 150 D Class IV
در بین انواع کاراملها نوع آمونیاکی تیرهتر از سایر انواع دیگر است و در
فرآوردههای قنادی کاربرد بیشتری دارد درحالیکه نوع چهارم در تهیه
نوشیدنیها بیشتر بکار میرود. رنگ مایع کارامل یک ترکیب کلوئیدی است.
اولین کاربرد آن رنگ دهندگی به محصول است. در نوشابه ها نقش امولسیفایر را
ایفا می کند و باعث میشود طعم دهنده ها به صورت سوسپانسیون پایداربمانند. استفاده از کارامل در نوشابهسازی، تولید سرکه، نانهای فانتزی، شیرینی و سس کاربرد دارد. کارامل
حلالیت خوبی در آب دارد و نوع آمونیاکی و سولفیت آمونیاکی بیشترین استفاده
را در صنایع قنادی دارد. کارامل از عصاره مالت و ملاس بسیار تیرهتر است.
مشخصات محصول: پروپیونات سدیم Sodium propanoate
نامهای دیگر: Sodium propionate Napropion
فرمول شیمیایی: C۳H۵NaO۲
شکل ظاهری: بلورهای شفاف
کشور سازنده: چین
برند: FOODCHEM
پروپیونات سدیم نوعی نگهدارنده است که از آن به عنوان یک مهار کننده
رشد باکتری است. این ماده به طور گسترده ای در نان و سایر محصولات نانوایی
برای جلوگیری از کپک زدن استفاده میشود
کاربردهای پروپیونات کلسیم:
در فرآوردههای نانوائی ، نان و خمیر پیتزا برای جلوگیری از رشد کَپکها
به میزان ۰/۱ تا ۰/۴ درصد استفاده میشود، در نتیجه باعث افزایش عمرمحصولات
میشود. همچنین در پنیرهائی که به صورت سرد بستهبندی میشوند و
پُرکنندههای مخصوص کلوچههای میوهای به مقدار مجاز (۰/۲ تا ۰/۳ درصد)
مصرف میشود.
شرکت بازرگانی تیناکم محصول نیتریت سدیم را از کشور چین و آلمان با برند BASF وارد می نماید. شما
مشتریان گرامی میتوانید این محصول را در بسته بندی های 25 کیلو گرمی با
بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به دلیل واردات مستقیم از ماخریداری
نمایید. جهت کسب اطلاعات در مورد این محصول و خرید نیتزیت سدیم با تلفنهای شرکت تماس حاصل فرمائید.
کاربرد در صنایع غذایی:
- پیشگیری از رشد کلوستریدیوم بوتولینیوم ( عامل بوتولیسم؛ مسمومیت غذایی حاد)
- بهبود و حفظ طعم و رنگ ماهی و گوشت (به اکسید نیتریک تبدیل و با میوگلوبولین ترکیب میشود)
تیریت سدیم به عنوان مواد نگهدارنده، به طور معمول در گوشتهای فرآوری
شده استفاده می شود. درکالباس ، هات داگ، پپرونی و…. بسیاری از گوشتهای
فرآوری شده نیز مواد افزودنی دارند تا رنگ خاص را حفظ کنند. این مواد
شیمیایی همچنین رشد باکتری های مضر خاص و یا قالب و یا سموم دیگر مانند
بوتولیسم و کلستریدیوم و بوتولینوم را مهار می کند. همچنین این مواد با
ترکیب شدن با میوگلولولین و هموگلولولین گوشت باعث ایجاد رنگ مطلوب صورتی
در گوشت شده که به آن حالتی جذاب و تازه می بخشد به علاوه، این موارد شروع
فساد را در گوشت به تاخیر انداخته و باعث حفظ عطر و طعم ادویه های آن می
شوند.